Chokolade macarons

Let & hurtig kransekage

Til nytår høre der jo kransekage til, og efter mit projekt med sukkerfri og lowcarb macarones (du kan se opskrift her) – måtte denne opskrift gerne være lidt mere lige til. Til mit held lykkedes det at lave en virkelig velsmagende kransekage, og så er den endda bare super let, enkel og hurtigt lave – tålmodigheden i køkkenet var på dette tidspunkt dog opbrugt, så køn blev den altså slet ikke – men herre gud smagen er der, og vi er nok alligevel fulde når den skal spises! 😉

OBS: Det vil det virkelig betyde meget for mig, hvis i inden, i begynder på denne dejlige opskrift, lige går ind og “liker/synes godt om” min facebook side – på den måde kan i følge med i alt hvad jeg laver, hvornår der er nye opskrifter oppe og ligende. Og så er jeg sikker på at mine opskrifter når ud til jer – findes via linket her: Sukkerfri lækkeri.

  • Hvis du ikke helt kan gennemskue ingredienslisten – så læs min guide her – der er alt du behøver at vide. Hvis du er i tvivl om en bestemt ingrediens, kan den også slås op her 🙂

 

IMG_0188

Kransekage – ingredienser:
-200g Mandelmel (hjemmelavet eller købt – ikke affedtet) eller 200g sukkefri marcipan
*Både odense marcipan og ISIS laver en sukkerfri version der kan købes bla. i føtex
-3spsk sødning
*jeg brugte sukrin melis – andet sødning kan også bruges – vær dog altid opmærksom på mængderne!
– 1tsk mandelessens
– 2 æggehvider

Topping:
Evt. 60g sukkerfri mørk chokolade
*Jeg brugte cavalier 85%

Fremgangsmåde:
*Tænd ovnen på 200 grader varmluft
1. I en skål eller foodprocessor bland/ælt alle ingredienser til en samlet, ensartet dej / masse
2. Put i en sprøjtepose med valgfri tyl – sprøjt ringe i ønskede størrelser – du kan også blot lave små fine toppe eller gøre dem flade og bage småkager – kun fantasien sætter grænser her!
3. Bag til gyldne – alt efter form/størrelse kan bage tiden varierer – ca. 10-15min
4. Top evt med chokolade eller glasur lavet af sukrinmelis

God nytår fra mig! <3 Og mange tak fordi i gider følge med, det betyder bare super meget. Jeg er glad for at bloggen er kommet så langt på blot en månedes tid. Jeg håber at det nye år bringer en masse nye lækre lowcarb og sukkerfri opskrifter med sig, og at flere vil få øjnene op for et sukkerfri liv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade macarons