Snickers-kage

Den perfekte brownie (med skumfidus)

Hej allesammen! Jeg håber i nyder jeres forlænget weekend, det gør jeg ihvertfald 😉 – ekstra fri er også lig med ekstra tid til at bage for mit vedkommende, og det kom der denne virkelig lækre brownie opskrift ud af. Jeg elsker brownie og denne opskrift smager PRÆCIST som den orginale jeg kender, snasket og fugtig midte med et sprødt ydre – Jeg valgt derudover at toppe den med sukkerfri skumfiduser, og frysetørret hinbær hvilket KUN gjorde den endnu mere lækker. Den er helt klart et forsøg værd <3 og så kan den toppes og varrieres på uendelige måder, alt efter hvad du bedst kan lide, se fx. mine forslag.

OBS: Det vil virkelig betyde meget for mig, hvis i inden, i begynder på denne dejlige opskrift, lige går ind og “liker/synes godt om” min facebook side og følger mig på instagram – på den måde kan i følge med i alt hvad jeg laver, hvornår der er nye opskrifter oppe og ligende. Og så er jeg sikker på at mine opskrifter når ud til jer – findes via linket her:  facebook eller instagram  

  • Hvis du ikke helt kan gennemskue ingredienslisten – så læs min guide her – der er alt du behøver at vide. Hvis du er i tvivl om en bestemt ingrediens, kan den også slås op her 😉

13084262_10153876479996077_353481523_n
8-10 stk – en lille form
Tid: 60min + køl

Ingredienser – Brownie:
– 180g smør
^ eller 90g kokosolie og 90g smør
– 170g mørk sukkerfri chokolade – + evt. 50g lys sukkerfri chokolade eller hakket nødder
– 35g affedet mandelmel
– 35 affedet kokosmel
^ eller 70g af enten den ene eller anden
– 40g kakaoepulver
– 3 æg
– 250g perfect fit (ISIS)
^ Kan evt. erstattes af andet sødning – vær dog opmærksom på evt. ændring af mængderne

Topping og variation:

– 2 pakker sukkerfri skumfidus (ca. 150g)
^ Kan købes online fx, her eller i din lokale helsekost
– En stor håndfuld frysetørret hinbær

Andre foreslag til topping:
– 150-200g sukkerfri mælkechokolade blandet med ca. 100g peanutbutter, andet nøddesmør eller smør/kokosolie- smeltes sammen til en cremet masse
– 150-200g sukkerfri chokolade efter ønske – smeltes blot
– Sukrin melis blandet med kakaopulver – til en klassisk chokoladeglasur
– Sukrin melis, kakaoepulver og smør blandet sammen til en smør/chokolade glasur
– Tilføj evt. også dine ynglingsnødder til dejen

Fremgangsmåde:
* Tænd ovnen på 160 grader varmluft
1. Smelt smør/kokosolie og hakket chokolade sammen-  i micro-ovnen ca. 3-5min – rør i den løbende
2. Pisk æg og perfect fit sammen til en lys og tyk masse
3. Hæld chokolademassen ned til ægge/sukker-massen og vend med en dejskraber til samlet og tyk
4. Sigt mel og kakaopulver ned til massen – og vend til samlet og jævn med dejskraber
5. Hak evt. 50g sukkerfri chokolade eller nødder og vend i massen
6. Tag en lille bageform og fyld med bagepapir  – fordel massen jævnt – bag i ca. 30min
7. Efter 30min – top da kagen med skumfidus og bag i yderligere 5-10min til skumfiduserne er smeltet / flydende
8. Lad kagen sætte sig helt før den anrettes – ca. 1 time på fyrs – 2-3 timer på køl (gerne natten over)
^ skal kagen toppes med en form for glasur eller andet – lad den da lige køle 10min før den toppes og sættes på køl/ frys

Rigtig god weekend, og god bagelyst <3

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snickers-kage