Kanelbrød med mokkacreme

Chokolade m. peauts & nougat

Hej allesammen! Jeg håber i nyder jeres weekend, det gør jeg ihvertfald. Jeg arbejder lidt på at få lavet en sukkerfri, og lowcarb version af “daim”, det er bare ikke helt lykkedes mig endnu desværre. Imellem tiden vil jeg dele denne ekstremt lette, og hurtige opskrift på lækker mælkechokolade, med smag af nougat og saltede peanuts – NAM 😉 <3

OBS: Det vil virkelig betyde meget for mig, hvis i inden, i begynder på denne dejlige opskrift, lige går ind og “liker/synes godt om” min facebook side og følger mig på instagram – på den måde kan i følge med i alt hvad jeg laver, hvornår der er nye opskrifter oppe og ligende. Og så er jeg sikker på at mine opskrifter når ud til jer – findes via linket her:  facebook eller instagram  

  • Hvis du ikke helt kan gennemskue ingredienslisten – så læs min guide her – der er alt du behøver at vide. Hvis du er i tvivl om en bestemt ingrediens, kan den også slås op her 😉

 

12834559_10153762977301077_705205953_n
1 plade chokolade – ca. 150-200g
15min + køl 

Ingredienser:
– 85g sukkerfri mælkechokolade
^ Jeg brugte den fra ISIS
– 1dl saltede peanuts
– 2spsk hasselnøddesmør
^ Kan erstattes af andet nøddesmør som fx. peanutbutter – dette vil dog ikke give samme smag af nougat

Fremgangsmåde:
1. Over vandbad smelt chokoladen til flydende
2. Bland peanuts og nøddesmør i – rør til en samlet og ensartet masse
3. Tag en passende form – Jeg brugte låget fra en madkasse
4. Læg film i formen, og hæld chokolademassen i – fordel jævnt
5. Lad chokoladenpladen sætte sig på køl ca. 1 times tid

Rigtig god weekend, og god bagelyst <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelbrød med mokkacreme