Fastelavnsboller

Bountykage

Hej allesammen!
Nu er det jo lidt tid siden i har hørt fra mig sidst. Jeg har simpelhen så meget at se til fortiden, derudover rejser jeg til Japan på mandag og to uger frem. Der vil derfor desværre blive en smule stille her på bloggen. Jeg håber dog at komme hjem med en masse ny inspiration; til MANGE MANGE flere, lækre sukkerfri lækkerier og desserter. Imellemtiden skal i da ikke nydes for denne OVERDREVET lækre bounty kage – som jeg har sagt før ELSKER jeg altså bare kokos, og denne kage var derfor helt perfekt 😉

OBS: Det vil virkelig betyde meget for mig, hvis i inden, i begynder på denne dejlige opskrift, lige går ind og “liker/synes godt om” min facebook side og følger mig på instagram – på den måde kan i følge med i alt hvad jeg laver, hvornår der er nye opskrifter oppe og ligende. Og så er jeg sikker på at mine opskrifter når ud til jer – findes via linket her:  facebook eller instagram  

  • Hvis du ikke helt kan gennemskue ingredienslisten – så læs min guide her – der er alt du behøver at vide. Hvis du er i tvivl om en bestemt ingrediens, kan den også slås op her 😉

7ee52b0201d5a18c3c4d5628be3c811c
10 store stk eller 20 mindre stk
Tid: 30min + køl 

Ingredienser – Kagebund:
– 50g kokosolie (gerne med smag)
-90g sukrin gold
-30g kakao pulver
-70g fint kokosmel –
*”Kokosfibermel” fra urtekram eller affetdet kokosmel (kan fås fra flere mærke) kan begge bruges
-30g alm. kokosmel / revet kokos
-3 hvider
-1 stor dåse kokosmælk – 400ml
(stil denne på køl nogle timer før kagen skal laves)

Ingredienser – Bountymasse:
-100g alm. kokosmel/ revet kokos
-80g sukrin melis
* Andet sødning kan også bruges – smag dig frem
-Den fede del af kokosmælken
-50g kokosolie (gerne med smag)

Evt. topping:
-100g sukkerfri chokolade
* Jeg brugte mælkechokolade fra ISIS

Fremgangsmåde:
*Tænd ovnen på 180 grader
1. Smelt kokosolien i en micro-oven ca. 1min
3. Bland de resterende ingredienser – udover kokosmælk
2. Fjern den fede del af kokosmælken og put i en anden skål – hæld kokosvandet
og kokosolie ned til resten og bland det hele godt sammen til en ensartet dej/masse
3. Put i en lille bradepande med bagepapir – bag i ca.15min
*Mens kagen bager – Begynd da på bountymassen:
4. Smelt kokosolien
5. Bland det derefter de resterende ingredienser sammen i en skål og tilføj den fede del af kokosmælken (fra før) og den smeltede kokosolie – rør til en ensartet masse
6. Når kagen er færdig – top da den varme kage med bountymassen – fordel i et jævnt lag med dejskraber – lad kagen sætte sig ca.30min på frys eller 60min på køl
7. Når kagen har sat sig smeltes de 100g chokolade og fordeles i et jævnt lag over kagen – lad chokoladen sætte sig – 30min på frys eller 60min på køl

God weekend, og rigtig god bagelyst <3 Og så er jeg tilbage om to uger!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller